HUBER Sakokaivolietteen vastaanottoasema ROTAMAT® Ro3

Hyväksi todettu, tehokas ja vankkarakenteinen sakokaivolietteen vastaanottoasema

 • sisäänrakennetulla välpepuristimella
 • sisäänrakennetulla välpepesurilla
 • ei hajuhaittoja ulkopuolella

Tämä sakokaivolietteen vastaanottoasema käytetään lietteen mekaaniseen käsittelyyn.

Virtauslaatikkoon asennetaan HUBER Heinovälppä ROTAMAT® Ro1. Kun sakokaivoliete syötetään virtauslaatikkoon virtaa se välpän läpi ja kaikki kiintoaine jää välppään. Välpän ruuvikuljetin, jossa on sisäänrakennettu välpepuristin, siirtää välppeet pois laatikosta, vähentää välppeen painoa ja tilavuutta ja tiputtaa kuivatut välppeet säiliöön tai säkkisukkaan. Koko prosessi tapahtuu täysin suljetussa järjestelmässä; käsittelystä ei synny hajuhaittoja

.

 

Lue Lisää...Sulje

Välppeet voidaa myös pestä ja silloin ne ovat helpompi puristaa. Jätevesi sekoitetaan puhdistamon tulovirtaan ja käsitellään edelleen puhdistamon prosessissa.

Tämän sakokaivolietteen vastaanottoaseman tehokkuus ja vankka rakenne takaavat, että se voi käsitellä jopa 100 m³/h ja on osoittautunut luotettavaksi jokapäiväisessä toiminnassa. Kompakti rakenne yhdistettynä älykkääseen teknologiaan takaavat, että laite toimii luotettavasti ja jatkuvatoimisesti - päivstä päivään, vuodesta toiseen.

HUBER Sakokaivolietteen vastaanottoasema ROTAMAT® Ro3.1 - hienovälpäll

Siitä versiosta, jossa käytetään ROTAMAT® Ro1 hienovälppää, on tullut kaikkein suosituin malli. Ylivertainen suunnittelu ja insinööritaito takaa luotettavan käytön - päivästä päivään, vuodesta toiseen.

Sakokaivolietteen vastaanottoaseman pääkomponentti in luotettava välppä, Ro1 hienovälppä. Sen kakasiteetti on korkea, erotustehokkuus hyvä ja painehäviö alhainen. Toinen hieno ominaisuus on sisäänrakennettu välpepesuri kaikkine etuineen.

ROTAMAT® Hienovälppä on erittäin vankkarakenteinen, epäherkkä kiville ja soralle ja kokonaan valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on kokonaan itsestään puhdistuva, koska sen haravan piikit ylettyvät kokonaan seulakorin rakojen väliin

 

Edut

Edut

HUBER Sakokaivolietteen vastaanottoaseman edut

 • korkea erotuskapasiteetti
  Koska virtauksen suunta muuttuu seulakorissa, erottaa välppä huomattavasti tehokkaamin kuituja ja tangon muotoisia kappaleita, kun pystyyn asennettu rakovälppä.
 • alhainen painehäviö
  Koska seula on rummunmuotoinen ja asennettu 35° kulmaan on seulonta-alue huomattavasti suurempi, kun pystyyn tai kulmaan asennetulla välpällä.   Tulos: alhainen painehäviö - maksimi läpivirtaus
 • valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä
  Laite on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja käsitelty peittauskylvyssä ja tämä käsittely poistaa työläisiä töitä, jotka muodostuvat korroosiovaurioiden korjauksista.
 • automaattinen puhdistus
  Koska seulakori puhdistetaan jatkuvatoimisesti kokonaan pyörivän haravan avulla, eli myös kun välepttä tulee paljon, voidaan taata että koko ajan löytyy vapaata seuontapintaa. Erotustehokkuutta lisää vielä se, että välppeet pysyvät seulakorissa koko ajan (ennen välppää), eli välppeitä ei oleta pois virtauksesta puhdistuksen aikana eikä niitä kuljeteta takaisin jo välpättyyn jäteveteen puhdistusprosessin aikana.
 • monta toimintoa samassa laitteessa
  Laitteessa yhdistyy monta toimintoa, eli välppäys, välppeen kuljetus, kuivaus ja puristus hoidetaan samassa laitteessa ja tämä säästää tilaa. Lisäämällä poistoaukkoon säkkisukan saa koko laittestosta lähes hajuttoman.
 • ulkoasennus
  Lämmitystangolla ja lisäeriteellä voidaan ROTAMAT® välppä asentaa myös ulos.
 • lisälaitteet
  ROTAMAT® laitteet ovat suunniteltu niin että muutokset ovat mahdollisia myös asennuksen jälkeen, eli jos vaatimukset muuttuvat niin lisälaitteita voidaan asentaa jälkiasennuksena. Lämmitys, sekä sisäänrakennettu välpepesuri voidaan asentaa jälkiasennuksena, myös säleväli voidaan muuttaa myöhemmin.
 • minimi huollon tarve
  Laitteessa ei ole voitelupisteitä, ylläpitotyöt ovat lähinnä pudistus ja silmämääräinen tarkastus. .

Esitteet

Sovellusraportit

Luonnospiirustus

Luonnospiirustus

Principial sketch Ro 3.1

Media

Media

Ro 3.1 in container
Ro 3.1 - outdoor installation in Croatia
Ro 3.1 at municipal STP
2x Ro 3.1 - outdoor installation at municipal STP in Hamburg, Germany
Ro 3.1 - primary sludge screening in 7.5 m above ground

Tuotteet

Pyydä lisätietoa tuotteesta