Huipputason valmistus

Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme täydellisiä tuotteita. Tästä syystä täytyy ehdottomasti käyttää aina uusinta tekniikkaa tuotannossa. Tuotannon taso saavutetaan, kun työntekijät ovat hyvin koulutettuja ja erittäin motivoituneita työhönsä, yhdistettynä huippumoderniin ympäristöystävälliseen konekantaan. Taataksemme asiakkaillemme korkealuokkaisia tuotteita, pyrimme toimintatapaan, jossa tuotannossa on korkea vertikaalinen integraatio.

Koska filosofiamme on loistaa ruostumattoman teräksen käsittelyssä, käytämme ainoastaan tätä materiaalia. Ruostumattoman teräksen mekaaniseen käsittelyyn vaaditaan hyvin erikoisia laitteita ja erityistä asiantuntemusta. Käytämme, niin suuressa määrin kun mahdollista, tietokoneavusteisia laitteita. Tietokoneavustuksen avulla saavutamme lisääntynyttä tarkkuutta ja näin minimoimme virheitä tuotannossa.

Kaikki tuotteet ja osat käsitellään erityisessä happokylvyssä, joka passivoi materiaalin, ennen kun tuote lähtee tehtaalta.

Yrityksen koko suunnittelu ja rakennustekniset palvelut, kuten myös tuotanto tarkistetaan säännöllisesti laadun takaamiseksi ja sertifioidaan asiaan kuuluvilla sertifikaateilla.

Kokemus, tietotaito ja visio muodostavat pohjan suunnittelu- ja rakennusteknisille toimille, jotka yhdessä ammattitaitoisen työvoimamme kanssa viitoittaa tietä optimaaliselle tuotannolle ja tuotteille, jotka tarjoavat maksimi tehoa, turvallisuutta ja luotettavuutta.

Tämä lähestymistapa on tehnyt meistä maineikkaan laatutuotteiden valmistajan maailmanlaajuisesti ja olemme sitoutuneet tähän filosofiaan myös tulevaisuudessa.