Tietoa Huberista

Tietoa Huberista

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja innovatiivisia laitteita ja koneita kunnallisen ja teollisuuden veden- ja jätevedenkäsittelyyn

Taitaa valmistuksen ruostumattomasta teräksestä - johtava jätevedenkäsittelyssä

HUBER Technology tarjoaa huipputeknologiaa kunnalliseen ja teollisuuden veden- ja jätevedenkäsittelyyn. Päätavoite on yleisesti kiintoaineen erottamisessa nesteestä ja erityisesti esikäsittelyssä.  Tarjoamme laajan tuotevalikoiman ja kaikki laitteet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 

HUBER Group toimii menestyksekkäästi ympäristötekniikan alalla ja sertifioi sekä kehittää jatkuvasti uusia tuotteita asiakkailleen. Konsernilla on yli 60 tytäryhtyötä, sivuliikkettä sekä edustajaa ja näin ollen HUBER Group on yksi maailman johtavista toimittajista jäteveden/lietteenkäsittelyn sekä prosessitekniikan alalla. Yritys on 175 vuoden ajan sitoutunut juomaveden ja jäteveden käsittelyyn, tarjoen aina uusia innovaatioita alalle sekä keskittyen kehittämään uusia ratkaisuja elämän yhden tärkeimmän lähteen suojelemiseksi: veden.

HUBER keksi ja toi markkinoille kuuluisat ROTAMAT® ja STEP SCREEN® tuotteet. Tällä hetkellä HUBERilla on yli 50,000 asennusta maailmanlaajuisesti.