Tuotteet

HUBER Ruuvikuljetin Ro8 / Ro8 T

Ruuvikuljettimilla voidaan kuljettaa karkeaa, hienoa ja puristettua välpettä, lietettä, hiekkaa ja kiintoainetta teollisuusprosesseista.

  • suljetussa putkessa (Ro8) tai
  • kannellisessa kourussa (Ro8T)

Räätälöidyt HUBER ruuvikuljettimemme, toimitetaan asennettuina suljettuihin putkiin tai kannellisiin kouruihin, asiakkaan toivomuksen mukaan.

Ruuvit kuljettavat välpettä, kuivattua lietettä, hiekka jne kunnallisilla puhdistamoilla tai teollisuudessa syntyvää kiintoainetta. Ruuvit voidaan asentaa vaakatasoon, kulmaan tai jopa pystysuoraan.

 

Lue Lisää...Sulje

Koko kiintoaineen kuljetus tapahtuu suljetussa putkessa tai suljetussa kannellisessa kourussa. Hidas liike suljetussa putkessa ehkäisee hajuhaittoja ja pölyn muodostumista.

HUBER Ruuvikuljetin räätälöidään vastaamaan jokaisen asennuskohteen vaatimuksia ja valmistetaan huipputeknologiaa käyttäen. Ruuvikuljettimen erityisen suunnittelun ansiosta voidaan kuljettimet olla joko työntäviä tai vetäviä, ja niihin voidaan tarvittaessa suunnitella useampia syöttökaukaloita ja poistoaukkoja. Välppeen siirtäminen yhdeltä kuljettimelta toiselle ei ole ongelma.

Edut

Edut

  • Asennuskulma jopa 90°
  • Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä: Laite on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja käsitelty peittauskylvyssä, joka estää korroosion ja vähentää ylläpitotöitä.
  • Suljettu järjestelmä: Hidas liike suljetussa putkessa ehkäisee hajuhaittoja ja pölyn muodostumista.
  • Ulkoasennus Ulkosaennusta varten ROTAMAT® Ruuvikuljettimet voidaan varustaa eritstyksellä ja tarvittaessa lämmityksellä.
  • Vähäinen huollon tarve: Ei voitelua. Säännöllinen silmämääräinen tarkastus on riittävä. .

Esitteet

Sovellusraportit

Luonnospiirustus

Luonnospiirustus

Sketch Ro8
Sketch Ro8
Sketch Ro8 T
Sketch Ro8 T

Media

Tuotteet

Pyydä lisätietoa tuotteesta