Päämiehemme - HUBER SE

The HUBER production plant and main office in Germany

Päämiehemme – HUBER SE löytyy Saksan Baijerin osavaltiosta.

Huber-niminen perhe on omistanut yrityksen yli 175 vuotta. Nyt yrityksellä on tytäryhtiöitä, sivuliikkeitä ja edustajia 60 maassa ympäri maailman. Yritys on edelleen Huber-perheen omistuksessa ja on tällä hetkellä yksi maailman johtavista yrityksistä ympäristötekniikan alalla. Yritys toimii pääasiassa jätevedenkäsittelyn/lietteenkäsittelyn sekä prosessitekniikan alalla. HUBERista on huipputeknologiayhtiö, joka toimittaa laitteita ja ratkaisuja veden-, jäteveden- ja lietteenkäsittelyyn. HUBER Group-konsernilla on yli 1200 työtekijää ympäri maailman ja liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa.

Pääkonttori ja tuotantolaitos ovat sijainneet 175 vuoden ajan Berchingin kaupungissa. Berching sijaitsee noin 100 km Münchenistä pohjoiseen. Kaupunkia ympäröi kaunis Altmühl laakson metsämaisema ja kaupungin vieressä kulkee Rein-Main-Tonavan kanava, joka yhdistää Pohjanmeren Mustaan mereen. Berchingin historia ylettyy 1 100 vuotta taaksepäin historiassa ja sen ympärillä kulkee edelleen keskiaikainen muuri ja muurissa on portit torneineen.

Lue Lisää...Sulje

Yritys on ollut innovatiivinen veden- ja jätevedenkäsittelyn alalla jo monta vuosikymmentä, kehittäen uusia järjestelmiä yksi tärkeimpien luonnonvarojen suojaamiseksi – veden.

Tuotevalikoima on suurentunut pitkän tradition mukana, jossa HUBER-yhtiö on kehittänyt laitteita asiakkailleen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Vuosikymmenten aikana kehittyi kokonainen valikoima tuotteita, jotka liittyvät rakennuksiin, jossa vettä käsitellään. Perusajatus oli tarjota tuotteita, jotka ovat yhtä pitkäikäisiä, kun betonirakennukset, joihin tuotteet asennettiin. Tähän tarkoitukseen löytyi vain yksi materiaali – ruostumaton teräs. Läheisessä yhteistyössä viranomaisten, urakoitsijoiden ja käyttöhenkilöstön kanssa loimme kokonaisen tuotevalikoiman, jossa huomiomme kaikkia erityisiä vaatimuksia vedenkäsittelysovelluksissa, kuten myös eri vaatimuksia maailman eri alueilla.

Pitkä traditio synnyttää sitoutumisen. Vuonna 1872 Johann Huber meni naimisiin kuparikattilapajan omistajan tyttären kanssa. Tästä yrityksestä tuli Huberin perheyritys. Aivan alusta on yrityksen liiketoiminta liittynyt vahvasti juomaveden- ja jätevedenkäsittelyyn. Kuparipajassa, perheen ensimmäinen sukupolvi, valmisti säiliöitä ja tuotteita panimoille ja ruoan tuottajille.
Nämä taidot sekä työn takaama kokemus käytettiin hyväksi, ja kehitettiin systemaattisesti uusia sovelluksia, vastaamaan asiakkaiden toiveita ja vaatimuksia. Kuparin käytöstä pääraaka-aineena siirryttiin valmistamaan tuotteita ruostumattomasta teräksestä. Laitteemme ja tuotteemme veden- ja jätevedenkäsittelyyn kehitetään jatkuvatoimisesti vastaamaan alan uusia haasteita. Tuotteemme kehittyvät jatkuvasti vastaamaan nykypäivän vaatimuksia, koska HUBERilla on vahvat traditiot ja vahva yhteistyö asukkaidemme kanssa sekä raaka-aineen tuntemus. Tässä on menestyksen resepti.

Löydät lisää tietoa päämiehestämme heidän kotivisuilta www.huber.de.