HUBER Seulakorivälppä / Reikäkorivälppä - ROTAMAT® Ro2 / RPPS / STAR

ROTAMAT®Rotary Drum Fine Screen Ro 2 / RPPS

Luotettava ja hyväksi todistettu tulovälppä kunnallisille puhdistamoille sekä teollisuuslaitoksien prosessivesien välppäykseen

 • hienovälppä kiilalankaseulakorilla (Ro2), reikäkorilla (RPPS) ja taiteltulla reikälevyllä (STAR)
 • sisäänrakennetulla välpepuristimella ja välpepesurilla
 • yli 2000 asennusta maailmanlaajuisesti

HUBER ROTAMAT® Seulakorivälpän / Reikäkorivälpän toiminta perustuu ainutlaatuiseen patentoituun periaatteeseen, jossa yhdistetään välppäys, välppeen pesu, kuljetus, puristus ja kuivaus saamaan laitteeseen.

Mallien erotSulje

Mallien erot

 • Ro2: Kiilalankaseula ≥ 0.5 mm
  Välpän kapasiteetti on riippvainen sälevälistä (0,5 - 6 mm) ja välpän koosta (seulakorin halkaisija jopa 3000 mm), ja voidaan näin sovittaa vastaamaan eri asennuspaikkojen vaatimuksia. .
 • RPPS: Reikälevystä tehty seulakori ≥ 1,5 mm
  Verrattuna yksiulotteisiin kiilalankaseulavälppiin saavuttaa kaksiulotteiset ROTAMAT® RPPS reikäkorivälpän välppäyselementit huomattavasti paremman erotustehokkuuden.
 • STAR: Taitetusta reikälevystä tehty seulakori ≥ 1,0 mm
  ROTAMAT® STAR Reikäkorivälpällä on tähden muotoon taitettu seulakori, jossa sick-sack muotoinen seulapinta lisää välpän vapaata seulontapintaa ja kapasiteetti nousee n 30% verrattuna välppään, jossa samankokoinen korin halkaisija. RPPS-STAR yksiköissä käytetään useimmiten pieniä reikäkokoja, 1 / 1.5 / 2 mm asennuksiin sekä kunnallisilla että teollisuuden puhdistamoilla. .
 • PRO-Versio (optio)
  RPPS-PRO välpän erikoinen suunnittelu pitää veden pinnan ennen ja jälkeen välpän samalla tasolla. Tällä käyttötavalla voidaan välppää käyttää jatkuvatoimisesti, jossa vedenpinta pysyy vakiona ja kapasiteetti nousee huomattavasti. .
   

Lue Lisää...Sulje

ROTAMAT® Seulakorivälpät ovat valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja pintakäsitelty peittauskylvyssä. Välpät voidaan asentaa suoraan kanavaan tai vaihtoehtoisesti virtauslaatikkoon. Asennuskulma on 35°.

Valitsemalla oikea säleväli (0.5 - 6 mm) tai reikäkoko (1 - 6 mm) sekä oikea seulakorin halkaisija (jopa 3000 mm) voidaan kaikki virtausmäärät käsitellä. 

Jätevesi virtaa sisään, kulmaan asennetun seulakorin avonaisesta etupäästä ja kelluva sekä leijuva kiintoaine jää seulakorin sisäpinnalle. Kun seulakorin pinnalle jää välpettä, muodostaa tämä välpe lisäsuodatusvaikutuksen, joka poistaa myös säleväliä tai reikiä pienemmät kiintoaineet. Rumpu alkaa pyörimään, kun pinta kanavassa nousee ja määrätty pinta saavutetaan.

Pyörivä rumpu nostaa välppeet ylös ja ne tippuvat kaukaloon, joka sijaitsee rummun keskellä, kun kori pyörii. Suihkulista ja puhdistusharja varmistavat että välpe poistuu rummun pinnalta välpekaukaloon. Välpekaukalossa oleva ruuvi pyörii yhtä aikaa  seularummun kanssa ja kuljettaa välppeen suljetun nousuputken läpi.

Kuljetusruuvi kuljettaa, kuivattaa ja puristaa välppeet, ilman hajuhaittoja ja välpe poistetaan ruuvista asiakkaan toimittamaan säiliöön tai katkokäsittelyyn.

Sisäänrakennettu välppeen pesujärjestelmä IRGA

Prosessin optimoimiseksi voidaan järjestelmään lisätä välpepesuri. Välpepesurilla saadaan hiiltä takaisin välpättyyn jäteveteen edistämään jatkokäsittelyä. Lisäksi IRGA vähentää välppeen kaatopaikkakustannuksia. ROTAMAT® periaate sallii, että välpe pestään jo suoraan välpekaukalossa ja/tai nousuputken alkupäässä. Kun liukeneva aine erotetaan muusta materiaalista, pestään ulosteperäinen aines melkein kokonaan pois ja tämä vähentää huomattavasti välppeen painoa ja edistää hygienisiä olosuhteita välpekäsittelyssä.

.

 

Edut

Edut

HUBER ROTAMAT® välppien edut

 

 

a) Alhainen painehäviö - korkea erotusaste

Koska seulakori on asennettu 30° asteen kulmaan, tarkoittaa se että välppäys alue on paljon suurempi, kun vastaavassa, pystyasentoon asennetussa välpässä, ja näin painehäviö on pienempi, erotusaste korkeampi ja saavutetaan myös maksimi kapasiteetti.

b) Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä

Laite on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja käsitelty peittauskylvyssä, joka estää korroosion ja vähentää ylläpitotöitä.

c) Ei ohitusta

Koko virtaus menee välppään seulakorin avoimen etuosan kautta ja vesi pääse pois ainoastaan seulan läpi. Tämä ehkäisee ohitusta ja takaa että välppeet jäävät seulaan.

d) Monta toimintoa yhdistetty samaan järjestelmään

ROTAMAT® Välpät suorittavat välppeen erotuksen, kuljetuksen, pesun, kuivauksen ja puristuksen yhdessä, tilaa säästävässä, laitteessa. Lisävarusteena saatava välppeen säkkisukkajärjestelmä tekee koko välppeen käsittelystä suljetun ja hajuttoman.

e) Ulkoasennus

ROTAMAT® Välpät voidaan asentaa ulos ja varustaa erityksellä ja lämmityksellä.

f) Jälkiasennus

ROTAMAT® Välppä on suunniteltu niin, että se voidaan muuttaa vastaamaan asennuspaikan muuttuvia vaatimuksia. Lämmitys ja/tai välpepesuri voidaan jälkiasentaa. Myös säleväliä voidaan pienetää, jos puhdistusvaatimukset kiristyvät.

g) Vähäinen huollon tarve

Ei voitelua. Säännöllinen silmämääräinen tarkastus on riittävä.

.

 

Esitteet

Sovellusraportit

Luonnospiirustus

Luonnospiirustus

Principial sketch
Periaatekuva
The different Rotary Drum Fine Screen models: Ro 2 / RPPS / RPPS-Star
Eri seulakorivälpät ja reikäkorivälpät: ROTAMAT® Ro2 / RPPS / STAR

Media

Tuotteet

Pyydä lisätietoa tuotteesta