HUBER SE – jätevesien käsittelyn edelläkävijä

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

HUBER SE – jätevesien käsittelyn edelläkävijä

HUBER SE​Jätevedenkäsittely, Jätevesien käsittely, Jätevesienkäsittely

Hydropress HUBER AB on Ruotsissa toimivan saksalaisen HUBER SE:n tytäryhtiö. Hydropress HUBER AB:llä on sivuliikkeet Suomessa ja Norjassa.

HUBER Technology konserni toimii jätevesien käsittelytekniikan edelläkävijänä, hallitsee ruostumattoman teräksen ja tarjoaa ympäristöteknologiaa maailmanlaajuisesti.

Jo yli 140 vuoden ajan HUBER SE on toiminut tiivisti sekä juomaveden että jätevesien käsittelyn alalla. Kuparisepän pajasta on kehittynyt huippumoderni konepaja, joka pystyy vastaamaan korkealuokkaisten laitteiden valmistuksen vaatimuksiin. HUBER SE:n tehdas sijaitsee Berchingin kaupungissa eteläsaksassa Nürnbergin lähistöllä.

Konsernilla on tytäryhtiöitä ja edustajia yli 60 maassa, ja konsolidoitu liikevaihto on yli € 165 milj. / vuosi. HUBER-konsernissa on noin 1100 työntekijää.

Hydropress HUBERin liikeidea

Hydropress HUBER AB:n tulee tarjota sekä kunnallisille että teollisuuden jätevedenpuhdistamoille/veden käyttäjille vaatimuksia vastaavia laitteita ja järjestelmiä, joilla erotetaan kiintoainetta vedestä kuten myös järjestelmiä energian säästämiseksi. Tarjoamalla korkeaa ammattitaitoa ja hyvää huoltopalvelua takaamme luotettavia, tehokkaita ja räätälöityjä ratkaisuja. Olemme ensisijaisesti aktiivisia Pohjois- ja Baltian maissa.

HUBER Technologyn tuotemerkkejä ovat mm ROTAMAT®, StepScreen® ja Coanda.

Tuotevalikoima on syntynyt jatkuvasta kehitystyöstä. Tiiviit maailmanlaajuiset kontaktit asiakkaisiimme sekä käyttövaatimuksien tuntemus on antanut meille uusia vaikutteita jätäveden ja lietteenkäsittelylaitteiden kehitystyössä.

Hydropress HUBER AB - Suomen sivuliike

Hydropress HUBER AB – Suomen sivuliikkeen toimisto sijaitsee Helsingin Konalassa. Olemme myyneet HUBER Technologyn tuotteita Suomessa vuodesta 1994 (aikaisemmin nimellä Hans Huber Oy).

Hydropress HUBER AB – Suomen sivuliike on VVY:n yhteistoimintajäsen. 

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely