Vilna, terminen kuivaus

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Vilna, terminen kuivaus

HUBERin toiseksi suurimman termisen kuivaimen menestyksekäs käynnistys Liettuan pääkaupungissa Vilnassa

 Vuonna 2009 Liettuan pääkaupungin, Vilnan jätevedenpuhdistamo tilasi HUBERilta termisen nauhakuivaimen kuivaamaan kunnallista jätevesilietettä. Projektin arvo oli n € 3,5 miljoonaa ja se sisälsi nauhakuivainten lisäksi myös kahden EscaMax® välpän, ruuvi kuljettimien, kahden RoSF4 hiekkapesurin asennuksen sekä SP4 STRAINPRESS® lietevälpän toimituksen ja asennuksen.

Vilnan jätevedenpuhdistamolla kuivattavan lietteen kuiva-ainepitoisuus on 30% ja se kuivataan 90%:iin TS. Kuivattavaa lietettä syntyy vuosittain 47 000 tonnia. Tälle määrälle on asennettu 2 keskilämpötila nauhakuivainta, joissa molemmissa on 4 nauhaa, tyyppi BT 4-4. Nämä termiset kuivaimet erottuvat eko-ystävällisen käyttönsä ansiosta, koska lämmittävät lietteen lähellä olevan voimalaitoksen hukkalämmöllä.

Heti alussa asiakas oli täysin vakuuttunut että kuivaimen suorituskyvystä. Tarjouspyynnössä vaaditut suoritusarvot (kapasiteetti, energian tarve) saavutettiin helposti jo heti käynnistyksessä ja ne olivat usein paremmat kuin vaaditut. Nämä nelinauhakuivaimet erottuvat niiden ainutlaatuisen betonikoteloinnin ansiosta, joka käytettiin ensimmäisen kerran Shenzhen projektissa Kiinassa. Betonikoteloinnin ansiosta asennuksessa säästettiin tilaa ja nämä kaksi nauhakuivainlinjaa saatiin asennettua jätevedenpuhdistamolla olemassa olevaan rakennukseen.

Lietteen syöttö (pelletointi) on optimoitu ja syöttöalueen huollon tarve ja kuluminen on saatu minimoitua käyttämällä HUBER STRAINPRESS® lietevälppää ennen syöttöä kuivaimeen. STRAINPRESS laite suodattaa hiuksia ja karkeata materiaalia lietteestä. Näin ollen on puhdistustarve minimoitu ja huoltovälit voitu pidentää.

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely