Viemäriverkkojen hallintaa ja tulvavesien käsittely

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Viemäriverkkojen hallintaa ja tulvavesien käsittely

Laitteita ja järjestelmäratkaisuja sekä erillis- että sekaviemäreille

Pyrkimyksissämme suojella ympä ristöämme yleisesti ja erityisesti vesivarantojamme näyttelee sadevesien käsittely ja sekaviemäreiden tulviminen tärkeätä osaa. Monien vesistöjen veden laatu on huomattavasti kohentunut, kun uusia jätevedenkäsittelylaitoksia on rakennettu ja käytössä olevia laitosten järjestelmiä on saneerattu ja uudistettu ennen ulosvirtausta vastaanottavaan vesistöön. Näistä ponnisteluista huolimatta syntyy edelleen ekologisia tappioita kun kelluvaa ja karkeaa materiaalia (CSOs ja SSOs) poistuu viemäriverkostosta vesistöihin rankkasateiden ja tulvien aikana. Ympäristönsuojelun tarkoituksena täytyy olla että näihin ongelmiin puututaan, niin että vahinkoja tulevaisuudessa minimoidaan.

Sekaviemärivesien välppäys

HUBERin välpät estävät kelluvan ja karkean aineksen kulkeutumisen viemäriverkostosta vesistöihin. Meillä on monta erilaista välppää, jotka soveltuvat tulvavesien välppäykseen. Tähän tarkoitukseen voidaan valita tankovälppiä tai reikälevyvälppiä. Myös asennuspaikka valitaan tyypin mukaan, se voi olla ennen tai jälkeen ylivuotoreunan. Jotta mahdollisimman hyvä kiintoaineen kerääminen saavutetaan on

laitokset yksilöllisesti räätälöity ja näin ollen ne vastaavat paikallisia olosuhteita.

Maailmanlaajuinen läsnäolomme ja siantuntemuksemme takaavat että voimme suositella teille parasta ratkaisua ongelmaanne.

Ulvaveden varastointi viemärissä

Toinen päätuotelinja on taloudellinen ja älykäs HUBER järjestelmäratkaisu, jossa ohjatusti varastoidaan tulvavettä viemäreihin. Kun huomioidaan, että investointi ja käyttökustannuksissa tulee säästää on erittäin tärkeää hyödyntää käyttämätön varastointi mahdollisuus ylläpitämällä vakiopadotustaso viemärissä. Monessa tapauksessa voidaan tällä älykkäällä lähetymistavalla säästää, kun varastointisäiliöitä ei tarvitse rakentaa. Tulvimisen aiheuttamat saasteet voidaan minimoida asentamalla tulvavesivälppiä.

Poistetun veden virtauksen mittaukset

Tulvavesisäiliöiden ja viemäreiden varastointikapasiteettia kannattaa tulevaisuudessa seurata yhä tarkemmin, jota voidaan minimoida ylivuodot. On tärkeätä mitata tulvavesien ylivuotomääriä. Mittaaminen ei ole aikaisemmin ollut mahdollista siellä missä tulvavesivälppä on asennettu, mutta nyt se on mahdollista uusilla tuotteillamme.

Tarjoamme tehokkaan ja suorituskykyisen HUBER tuotteen käytännöllisesti katsoen jokaiselle viemärille ja jokaiseen tulvaongelmaan.

Saat enemmän tietoa laitteesta, kun klikkaat sen nimeä vasemmalla olevasta valikosta!

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely