Välppeenpesu Lahti

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Välppeenpesu Lahti

HUBER WAP/SL Välppeenpesu Ali-Juhakkalassa ja Kariniemessä

Ali-Juhakkala

lahti wapsl2.jpgSyksyllä 2003 asennettiin Lahden Ali-Juhakkalan jätevedenpuhdistamolle HUBER WAP/SL välppeenpesuri. Välppeet kuljetetaan Step Screen® porrasvälpiltä kuljetusruuvilla pesuriin. Myös sakokaivolietteen vastaanottoasemalta tuleva välpe kuljetetaan pesuriin.

WAP/SL välppeenpesurissa on erillinen pesuyksikkö, potkuripumppu, joka pyörittää välppeet vedessä samalla rikkoen ruuantähteet ym isot orgaaniset kiintoaineet. Myös kaikki ulosteperäinen aines pestään pois välppeestä.

Kun välppeestä on pesty pois kaikki orgaaninen aines, paitisi paperi, sekä ulosteperäinen aines voidaan se helpommin puristaa hyvin kuivaksi. Poiskuljetettavan välppeen määrä vähenee. Ali-Juhakkalassa välppeen määrä on vähentynyt 1:6 osaan välppeenpesurin asentamisen jälkeen.

Kariniemi

lahti wapsl3.jpgKariniemessä käynnistettiin WAP/SL välppeenpesuri kesällä 2002.

Kuivatun välppeen kiintoainepitoisuus on 40-45% TS ja poistettavan välppäjätteen määrä on vähentynyt 1:4 osaan verrattuna pelkästään mäntäpuristimella puristettuun välppeeseen.

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely