Tuotteet ruostumattomasta teräksestä

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Tuotteet ruostumattomasta teräksestä

HUBERin tuotteet ruostumattomasta teräksestä ovat paras ratkaisu veden- ja jätevedenkäsittelylaitosten sovelluksille – sekä kunnallisille että teollisuuden laitoksiin. Valittu materiaali vastaa korkeimpiakin vaatimuksia.

  • Ennennäkemättömän pitkä elinkaari
  • Maksimi suojaus korroosiota vastaan happokylpy passinvoinnin ansiosta
  • Standardisoidut tuotteet takaavat turvallisuutta suunnittelulle sekä kustannusetuja
  • ​Korkeimmalla mahdollisella tasolla olevat hygieniset olosuhteet antavat turvallisuuden ihmisille ja ympäristölle.

Tarkoituksemme on tarjota asiakkaillemme erinomaisia tuotteita. Hyvin koulutettu ja motivoitunut henkilöstömme valmisatavat tuotteet huipputeknologisessa tehtaassamme ja näin ollen voimme taata tuotteiden erinomaisen laadun.

Jotta ruostumatommat terästuotteemme ei saastuisi teräspölystä tai ruosteesta käytämme tehtaassamme ainoastaan ruostumatonta terästä. Tuotantolaiteet ja prosessit ovat suunniteltu juuri ruostumattomalle teräkselle. Ennekuin tuote lähetetään tehtaalta asiakkaalle, se passivoidaan kokonaan happokylvyssä, joka takaa erinomaisen korroosiosuojauksen.

Kaikkein tärkein hyödyke on juomavesi, jota pitäisi olla tarjolla kaikille maailman ihmisille riittävästi ja riittävän hyvälaatuista.

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita juomavedenkäsittelyyn.

Juomaveden tulee olla puhdasta, kirkasta ja vapaata taudinauheuttajista, hajusta sekä väristä. Jotta näihin vaatimuksiin voidaan vastata tulee tiettyjä standardeja noudattaa veden keräyksessä, käsittelyssä ja jakelussa.

Moni vesilaitos ei kuitenkaan vastaa näitä vaatimuksia ja se tarkoittaa että terveytymme ja ympäristömme on vaarassa. On tärkeätä tunnistaa nämä riskit ja toimia niiden poistamiseksi

Olemme kehittäneet järjestelmiä, jotka suojaavat juomaveden saastumiselta, kuten erikoisen ilmansuodatus-järjestelmän. Kun juomavesisäiliön pinta nousee ja laskee, liikkuu ilma sisään ja ulos. Jos sisääntuleva ilma sisältää partikkeleita, mikrobeja,itiöitä jne Juomavesi saastuu.

Suodatinjärjestelmämme suodattaa ilmasta pölyn ja muut hienot partikkelit ja suojaa sekä veden että terveytymme ja ympäristömme.

Klikkaa valikkoa vasemmalla niin voit lukea enemmän tuotteistamme!

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely