Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet

Velvollisuus käsitellä tietoja artiklan 13 mukaisesti

Suhtaudumme yksityisyydensuojaan vakavasti

Yksityisyytesi suojaaminen henkilötietoja käsiteltäessä on meille tärkeää. Kun vierailet verkkosivuillamme, verkkopalvelimemme tallentavat Internet-palveluntarjoajasi IP-osoitteen, verkkosivun, josta vierailet, verkkosivut joilla vierailet sekä vierailun päivämäärän ja keston. Näitä tietoja tarvitaan varmistamaan verkkosivujen välisen välttämättömän teknisen tiedonsiirron, ja varmistamaan palvelimen turvallinen toiminta. Näitä tietoja ei analysoida eikä muutoin käsitellä.

Jos lähetät meille tietoja kyselylomakkeen kautta, tiedot tallennetaan palvelimillemme osana varmuuskopiointia. Käytämme tietojasi vain pyyntösi käsittelemiseen. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti. Emme luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille.

Vastuussa oleva yritys:


Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620 

 

Henkilötiedot

Henkilötiedot sisältävät tietoja sinusta. Näitä ovat nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Sinun ei tarvitse antaa mitään henkilötietoja vieraillaksesi verkkosivuillamme. Joissain tapauksissa saatamme tarvita nimesi ja osoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle oikeaa tietoa tuotteistamme ja palveluistamme ja/tai vastataksemme pyyntöösi tai kyselyysi. Tällöin ilmoitamme sinulle asiasta. Lisäksi tallennamme vain ne tiedot, jotka olet lähettänyt meille automaattisesti tai vapaaehtoisesti.

Keräämme vain sellaista tietoa, joka ovat välttämätöntä palvelumme tarjoamiseksi. Saatamme kysyä sinulta lisätietoja, mutta vastaaminen on vapaaehtoista. Aina kun käsittelemme henkilötietojasi, teemme sen tarjotaksemme sinulle palveluitamme.

Automaattisesti tallennetut muut tiedot (ei henkilötietoja)

Kun vierailet verkkosivuillamme, tallennamme tiettyjä tietoja hallinnollisista ja teknisistä syistä. Tällaisia tietoja ovat käyttämäsi selaimen versio, vierailun päivämäärä ja aika sekä IP-osoite.

Nämä tiedot muutetaan nimettömään muotoon, ja niitä käytetään vain tilastointiin tai verkkopalvelumme parantamiseen. Nämä, nimettömään muotoon muutetut tiedot, tallennetaan erikseen muista henkilötiedoista turvallisiin järjestelmiin, eikä niitä voida yhdistää yksittäisiin henkilöihin. Näin ollen henkilötietosi pysyvät aina suojattuina.

Evästeet

Kun vierailet verkkosivuillamme, saatamme tallentaa tietoja tietokoneellesi evästeinä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka siirretään Internet-palvelimelta selaimellesi ja tallennetaan sen kiintolevylle. Sinne tallennetaan vain IP-osoite, ei henkilötietoja. Evästeisiin tallennettujen tietojen avulla tietokoneesi voidaan tunnistaa automaattisesti, minkä ansiosta sinun on helpompi käyttää sivustoa, kun seuraavan kerran vierailet verkkosivuillamme.

Voit vierailla sivuillamme myös hyväksymättä evästeitä. Jos et halua tietokonettasi tunnistettavan seuraavalla kerralla, voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia vastaavasti. Menettelyohjeet tätä varten löytyvät selaimesi käyttöohjeista. Jos kieltäydyt käyttämästä evästeitä, saattaa se johtaa rajoituksiin, joidenkin verkkosivujemme osien toiminnassa

Sosiaalisen median ohjelmat

Verkkosivuillamme käytetään ns. sosiaalisen median ohjelmia. Tällä hetkellä nämä ovat Facebook-, Twitter-, ja LinkedIn-palveluiden ohjelmat. Näiden ohjelmien kautta lähetetään tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, Yhdysvalloissa toimiville palveluntarjoajille ja he saattaavat käyttää niitä. Tämän estämiseksi käytämme ns. kaksoisnapsautusratkaisua. Sillä varmistetaan, että henkilötietosi eivät mene näiden palvelujen tarjoajien tietoon, vieraillessasi meidän sivuillamme. Me emme itse kerää henkilötietoja sosiaalisen median ohjelmien tai niiden käytön kautta. Vain, jos aktiivisesti napsautat jotakin sosiaalisen median ohjelmaa, tiedot voidaan siirtää palveluntarjoajalle ja tallentaa heidän järjestelmiinsä.

YouTuben käyttö

Lisäämme verkkosivuillemme videoita käyttämällä YouTubea. Useimpien verkkosivujen tavoin myös YouTube käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja sen verkkosivuilla vierailevista ja yhdistää näitä edelleen Google DoubleClick -verkkoon. Videomme ovat sen vuoksi linkitetty tehostetusti suojattuina, jolloin verkkosivujemme käyttävän tiedot eivät siirry YouTubelle. Vain videon käynnistäminen voi aiheuttaa sen, että tietoja käsitellään. Emme voi vaikuttaa siihen. Lisätietoja YouTuben yksityisyyden suojaa koskevista periaatteista löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

MultiNet Kundgenerator -verkkoanalyysipalvelun käyttö

Seuraamme vierailuasi suomalaisilla verkkosivuillamme ”MultiNet Kundgenerator”-palvelulla.
IP-osoitteesi tallennetaan yhdessä sen sivuston kanssa, jolta olet siirtynyt meidän sivuillemme, sekä ne sivut meidän sivustolla, jolla vierailet ja aika sekä päivämäärä, jolloin vierailit. Tarkastelemme myös IP-osoitettasi, jotta näemme, kuka sen omistaa.
Hydropress HUBER AB käyttää näitä tietoja, jota voimme paremmin ymmärtää, miten kävijät navigoivat sivuillamme ja jotta voimme seurata kampanjoitamme
Emme luovuta näitä tietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Tietoturva

Suojaamme henkilötietosi teknisin ja hallinnollisin turvatoimin katoamiselta, tuhoutumiselta, manipulaatiolta ja luvattomalta käytöltä. Kaikki työntekijämme ja palveluntarjoajamme ovat velvollisia noudattamaan asianmukaisia tietosuojalakeja.

Aina kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, ne salataan ennen siirtämistä. Näin ollen kolmannet osapuolet eivät voi väärinkäyttää tietojasi. Tietosuojaamme arvioidaan ja parannetaan jatkuvasti ja tietosuojaperiaatteitamme päivitetään vastaamaan viimeisimpiä vaatimuksia ja käytettyjä tekniikoita.

Oikeutesi saada tietoja ja estää niiden käyttöä

Voit ottaa meihin yhteyttä, milloin tahansa, jos haluat tietää, mitä henkilötietoja säilytämme sinusta. Voit myös, milloin tahansa peruuttaa meille antamasi luvan kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Ota kummassakin tapauksessa yhteyttä suoraan meihin.

Muutokset näihin yksityisyyden suojaa koskeviin periaatteisiin

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa yksityisyyden suojaa koskevia periaatteitamme tarvittaessa. Päivitetty kopio näistä periaatteista on aina nähtävillä verkkosivustossamme.

 
Lisätietoja yksityisyyden suojasta on saatavilla tietosuojavaltuutetultamme:

   Mr. Christian Volkmer
   Projekt 29 GmbH & Co. KG
   Trothengasse 5
   93047 Regensburg
   Germany
   +49 941 29 86 93 0
   +49 941 29 86 93 16
  
anfragen@projekt29.de
  
www.projekt29.de

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely