Sakokaivolietteenvastaanotto Asikkala

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Sakokaivolietteenvastaanotto Asikkala

Sakokaivolietteen vastaanotto ROTAMAT® Ro 3 laitteella Asikkalassa

Kuvassa taka-alalla on sakokaivolietteen vastaanottoasema.

Liete välpätään ROTAMAT® Ro1 hienovälpällä, jossa seulakorin halkaisija on 780 mm ja säleväli 6 mm. Välpän kapasiteetti on 100 m³/h. Käytännössä loka-auton tyhjentämiseen kuluu aikaa n. 8 min.

Seulakorin ulkopuolella liikkuu harava, joka pitää seulan puhtaana. Se ylettyy rakojen väliin ja työntää pois myös suuremmat partikkelit. Välppä sietää hyvin myös hiekkaa ja kiviä eikä vahingoitu niin kuin lamellit porrasvälpissä.

Asikkalassa päätettiin ratkaista myös välpeongelmat samalla kun sakokaivolietteen vastaanottoasema asennettiin. Sekä sakokaivolietteestä tuleva välpe että esikäsittelystä tuleva välpe siirretään WAP/SL välppeenpesuriin pestäväksi. Koko välppeenkäsittely on saatu suljettuun järjestelmään, joten hajuhaitat ovat huomattavasti vähentyneet. Välppeenpesuri pesee pois kaiken ulosteperäisen aineksen sekä orgaanisen aineksen paitsi paperin. Välpelavalle tippuu kuivaa harmaanvalkoista välpettä, jonka kuiva-ainepitoisuus on n. 45%.

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely