MBR-tekniikka – Jätevedenkäsittely

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

MBR-tekniikka – Jätevedenkäsittely

Kalvotekniikka – Jätevedenkäsittely – Jäteveden puhdistus

Bioreaktorit kalvotekniikalla kaikiin virtausmääriin,

halpa jäteveden desinfiointi!

Kunnallisten ja teollisuuden jätevedenpuhdistamot voivat vaatia suuria alueita, isoja tankkeja ja kalliita hajunhallinta laitteita. Kun kuormat ja siirto vaihtelevat paljon on prosessin tehokkuus usein huono. Kaikki nämä seikat vaikuttavat ympäristömme saastumiseen, hyvin rajattuihin mahdollisuuksiin veden uudelleen käytöstä sekä korkeisiin rakennuskustannuksiin ja korkeisiin huolto ja ylläpitokustannuksiin.

 

Bioreaktorit kalvotekniikalla (MBR-­‐tekniikka) vaativat 70% vähemmän tilaa, mikä tarkoittaa suuria säästöjä rakennuskustannuksissa. MBR:t ovat tehokkaampia. Selkeytysaltaita ei tarvita ja näin poistuu myös ongelma että vaahtoa ja lietettä poistuisi altaasta ylivuotona. Olemassaolevat rakenteet voidaan uudellenkäyttää ja niiden tehokkuus paranee. Olemassaolevat selkeytysaltaat voidaan muutta ja käyttää eri tarkoitukseen, kuten esim. varastointiin. Poistovirtaus MBR:stä vastaa kaikkia voimassaolevia standardeja. Poistovesi ei sisällä bakteereja tai muita mikrobeita. Se voidaan käyttää huuhteluvetenä tai kasteluun. Jopa MBR laittetta voidaankäyttää juomaveden valmistukseen kun lisää jälkikäsittelyä.

HUBER on puolen vuosikymmenen ajan pitänyt kiirettä kalvotekniikan käyttöönotossa kunnallisen ja teollisuuden jätevedenkäsittelyssä. Tämä aikana olemme jatkuvasti parantaneet VRM® yksiköiden (Pyörivä ultrasuodatusjärjestelmä) tehokkuutta ja optimoineet niiden suorituskykyä sekä sopeuttaneet niiden tuotantoa vastaamaan kasvavaa kysyntää.

VRM® yksiköt erottuu muista korkean kapasiteetin takia aina 100 m³/h asti sekä alhaisen energiankulutuksen ja pitkäikäisyyden takia. Kalvoyksiköiden erityispiirre on niiden pyörivä liike, joka sallii jaksoittaisen, mutta suuritehoisen kalvojen pinnan ilmapuhdistuksen, suhteellisen alhaisella energiankulutuksella sekä kemiallisen pesun tarvittaessa. Jokatapauksessa kyseinen pyörivä liike kehittää painetta ja painesykäyksiä ja täten lisää virtausnopeutta ja vaihtoehtoisesti pidentää kemiallisen puhdistuksen välejä. Ilmavirtaus puhdistukseen on niin alhainen kuin 150 l/(m²·h) [0.008 cfm per ft²] ja ilmanpaine on noin 250 mbar [8.2 ft WC] koska ilma syötetään VRM yksikön keskiakseliin.

Hajautetuille sovelluksille käytämme tehokkaita MCB® yksiköitä (MembraneClearBoxes) ja HUBER BioMem® yksiköitä, joissa on kiintäet kalvolevyt. Tällä hetkellä on maailmalla käytössä yli 800 yksikköä. MNolemma tyksiköt ovat saatavilla niin kokonaisratkaisuina sekä komponenttiena jotka integroidaan asiakkaan laitoksiin.

Varustamme kaikki kalvoyksikkömme huippulaadukkailla ultrasuodatus kalvoilla ja näinollen yhdistämme parhaimman poistoveden laadun, alhaisiin puhdistus- ja huoltokustannuksiin ja pitkäikäisyyteen.

Tarkoituksemme ei ole tarjota halvimpia kalvoyksiköitä markkinoille, vaan pitkäikäisiä korkealaatuisia tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Kilpailijoihimme verrattuna asetamme etusijalle levykalvot, koska ne ovat käytössä luotettavampia, helpompia huoltaa ja puhdistaa kemikaaleilla ja tarjoamme maailmanlaajuisen huoltoverkon.

Klikkaa valikkoa vasemmalla niin voit lukea enemmän tuotteistamme!

Yleistä MBR-tekniikasta!

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely