Jäteveden käsittely

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Jäteveden käsittely

Ansaitset rahasi valmistamalla ja myymällä tuotteitasi tai tuottamalla energiaa esimerkiksi biomassasta. Vaikka tuotannon lietteen ja jäteveden käsittely ei ole pääliiketoimintaasi, on ekologinen tietoisuus osa liikefilosofiaasi.

Etsit näin ollen yhteistyökumppania, joka pystyy kehittämään ja toimittamaan, yhteistyössä kanssasi, taloudellisesti kannattavan jätevesien käsittelyn. Ymmärrämme tarpeesi!

Maailmassa on HUBER SE lisäksi vaan yhden käden sormilla laskettavissa oleva määrä yrityksiä, jotka toimittavat prosessiveden ja jäteveden käsittelyn lisäksi myös lietteenkäsittelyteknologiaa. Pystymme toimittamaan käsittelykokonaisuuksia HUBER koneilla ja laitteilla. Toisin sanoen: Toimitamme kokonaiskäsittelyä ja vastaamme näiden kokonaisuuksien suunnittelusta ja toimivuudesta.

Jäteveden käsittely ei yksin riitä. Seuraava askel, joka pitää ottaa on “Silmukan sulkeminen!”. Puhdistamme prosessiveden niin hyvälaatuiseksi että se voidaan käyttää uudelleen prosessivetenä. Tämä säästää kustannuksia, kun puhdasta vettä ei tarvitse ostaa ja jätevettä ei tarvitse poistaa.

Filosofiamme perustuu siihen ettei mitään resursseja jätetä käyttämättä. Tämä koskee myös lietteentuotantoa. Lietteenkäsittely ja hyötykäyttö on huomionarvoinen näkökanta. Tämä ei pelkästään tarkoita taloudellista poistamista vaan myös lietteen energian talteenottoa ja hyötykäyttöä.

Kuten näet, on monia lähestymistapoja, joissa kallis jäteveden käsittely voidaan muuttaa tuottavaksi vedenkäsittelyn ja lietteen hyötykäyttöprojektiksi.

Teollisuus tiimimme ovat erikoistuneita asiantuntijoita, jotka ovat keränneet tietonsa useista onnistuneista projekteista. He auttavat mielellään teitä haasteissa antamalla tukea ja asiantuntemusta.

Kehittäkäämme yhteistyössä projektejanne, tavoitteena ekologinen jätevesien käsittely!

Klikkaa valikkoa vasemmalla niin voit lukea enemmän tuotteistamme!

 

Jätevesien käsittely, Jätevedenkäsittely, Jäteveden käsittely 

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely