Huolto

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Huolto

serviceman

Tavoitteenamme on tietysti että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Säännöllinen huolto on välttämätön kaikissa mekaanisissa asennuksissa. Tarjoamme huoltosopimuksia, joiden tavoitteena on ehkäistä laitteiden rikkoutuminen ja katkoksia laitoksien toiminnassa.

Toivomme ja uskomme että yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Puhelin: 0207 120 620

Hydropress HUBERilla on ollut vuodesta 1998 alkaen huolto Suomessa. Osaavat huoltoteknikkomme ovat saaneet koulutuksensa tehtaallamme Saksassa perehtyen erityisesti esikäsittely- ja lietteenkäsittelylaitteisiin. Huollamme myös laitteistojen ohjauskeskukset ja muut sähköiset ohjausinstrumentit. Huolto-organisaatiomme koostuu tällä hetkellä 2 huoltoteknikosta ja 1 sähköteknikosta. Lisäksi meillä on käytettävissä Ruotsin ja Saksan tehtaiden huolto-organisaatiot tarvittaessa. Huollamme koneet ja laitteet kustannustehokkaasti asiakkaan luona. Tämä takaa nopean huoltopalvelun.

JarkkoOikein ajoitetut määräaikaishuollot lisäävät olennaisesti laitteistojen käyttövarmuutta, ja ehkäisevät koneiden epätoivottavia rikkoontumisia. Tämä vähentää myös koneiden elinkaarenaikaisia käyttökustannuksia, kun ennakoimattomia kustannuksia ei synny. Kehitämme jatkuvasti huoltotoimintaamme ennalta ehkäisevien huoltojen suuntaan. Huoltoteknikkomme tekevät myös laitteistojen tarkastuskäyntejä ja antavat samalla tärkeitä neuvoja laitteiden huollosta ja kunnossapidosta.

Varaosavarastomme on tehtaallamme Saksassa. Suomessa pidämme kuitenkin varastossa käytetyimmät varaosat. Tämä takaa varaosien nopea saannin häiriötapauksissa. Vasteaika häiriötapauksissa 24h kuluttua huoltopyynnöstä (arkisin).

Toimittamiemme koneiden asennus ja käyttöönottopalvelut kuuluvat myös toimialaamme.

Jos haluat lisätietoja soita meille tai täytä lomake alla niin otamme yhteyttä sinuun!

Nimi
Yritys
Osoite
Postinumero
Puhelinnumero
Sähköposti
Minkälainen huoltotarve teillä on?
 

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely