Esikäsittely Kuusankoski

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

Esikäsittely Kuusankoski

Uudistunut esikäsittely Kuusankoskella

Kuusankoski EscaMax WAPSL.jpgKuusankoskella oli ollut vaikeuksia hiekan kanssa. Se rikkoi porrasvälpän lamelleja ja kiilautui lamellien väliin. Päätettiin vaihtaa uuden sukupolven välppään, HUBER EscaMax® levynauhavälppään.

Välppäyselementtinä on nauhaksi yhdistetyt reikälevyt. Hiekka ja kivet eivät vahingoita tätä välppää. Levynauhassa on myös muutama harava, joka nostaa ylös isommat kappaleet, kuten esim. ½ l muovipullon.

Harja pitää levynauhan puhtaana ja pesua tehostetaan suihkuttamalla teknistä vettä mukaan muutaman kerran tunnissa.

Välpän alle on asennettu WAP/SL välppeenpesuri.

Vara- ja tulvavälppänä on viereisessä kanavassa vanha porrasvälppä. Se purkaa välppeen mäntäpuristimeen, joka sitten edelleen siirtää välppeen WAP/SL pesuriin pestäväksi.

kuusankoski wapsl1.jpgNäin on koko välppeenkäsittely saatu suljettuun järjestelmään ja kaikki välpe pestään ja puristetaan ennen hävittämistä.

Samaan tilaan välppeenpesurin viereen on asennettu myös Coanda RoSF4 hiekkapesuri.

Hiekkapesurin erotusaste on > 95% hiekanjyville, joiden koko on > 0,2 mm. Hiekkaan jää hyvin vähän orgaanista ainesta, hehkutushäviö on < 3%. Hiekka kuivataan siirtoruuvissa staattisesti ja kuivatun hiekan kuivuusaste on > 90%.

Välppeen- ja hiekan jätemaskut ovat suoraan verrannollisia niiden painoon, määrään ja puhtauteen. Jätteen kuivuusaste on erittäin tärkeä, eli jokainen prosentti poistettua vettä ja orgaanista ainetta säästää kustannuksia.kuusankoski rosf4.jpg

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely