EscaMax, vesikouru ja WAP/SL Porissa

Ajankohtaista Yritys Tuotteet Esitteet Huolto Sovellukset Prosessikaaviot Yhteystiedot Henkilöstö Tietosuoja- ja yksityisyydensuojan periaatteet
header_bottom

Yhteystiedot

Hydropress HUBER AB
Suomen sivuliike

Hankasuontie 9

00390 Helsinki


icon.tel  0207 120 620
icon.fax  0207 120 625

 

icon.mail  info@huber.fi

Ruotsi

www.hubersverige.se

Norja

www.huber.no

Viro

www.huber.ee

Liettua

www.huber.lt

EscaMax, vesikouru ja WAP/SL Porissa

EscaMax, vesikouru ja WAP/SL Porissa

Porin Luotsinmäen puhdistamolla puhdistetaan n 13 200 000 m³/vuosi. Vuonna 2010 saneerattiin Luotsinmäen puhdistamo ja laitokselle asennettiin 3 kpl EscaMax 5000 x 1352, joissa välppäyslevyissä 6 mm reijät. Jokaisen EscaMax välpän kapasiteetti on 720 l/s.

EscaMax 5000 x 1352 x 6

Välppien alle asennettiin myös vesikouru, jolla välpe siirretään veden avulla välpiltä välpepesurille. Kourun halkaisija on 273 mm ja välppeen siirtämiseen käytetään teknistä vettä tai välpättyä jätevettä. Vesikourusta välpe ja vesi siirtyy WAP/SL koko 4 välpepesuriin, jonka kapasiteetti on 4 m³/h.

Vesi on tehokas ja edullinen tapa siirtää välpe välpiltä pesurille. Vesi huuhtelee kourun puhtaaksi ja ehkäisee hajuhaittoja. Lisäksi vesi tarvitaan myös välpepesurissa, eli sama vesi ajaa kahta asiaa, siirtää välppeen ja pesee sen.

Vesikouru EscaMax välppien takana

WAP/SL välpepesuri pesee välppet hyvin tehokkaasti syöttökaukaloon asennetun potkuripumpun avulla. Potkuripumpun avulla pesu on samankaltainen kun pyykinpesukoneessa. Välppeet pyörivät ympäri ja orgaaninen aines erottuu paperista ja roskista ja jatkaa matkaa pesurin suodosveden kanssa jatkokäsittelyyn.

WAP/SL välpepesuri koko 4

© Copyright - Hydropress HUBER AB – Ympäristötekniikka – Jätevedenkäsittely